Back to Noelle en Benno's homepage Sign guestbook

Hallo,

Welkom! Leuk dat je wat in ons gastenboek wilt schrijven.
We hopen dat je snel de website weer een keer bezoekt om de laatste updates te zien!

groeten

Noelle en Benno

Messages 85 to 104 of 104
Name Eefje Maas, Jeroe...
Date 2008-11-30 14:22:09

Hallo,

Wij zijn twee derdejaars studenten uit Nederland en zijn opzoek naar woonruimte in Curacao voor de periode van eind januari tot eind juni.
We zijn op zoek naar 2 kamers of een appartement voor 2 of meer en dan oost kant/Punda zijde of vanaf het Brievengat. We willen natuurlijk in een veilige buurt verblijven. We hopen niet meer dan 300 euro per persoon per maand kwijt te zijn aan huur. Dit is het adres waar we stage gaan lopen (kunt u zeggen of dit een beetje bij elkaar in de buurt ligt?) :
Kaya Lycaste 59a
Santa Catharina
Curaçao Netherlands Antilles.

B.v.d.

Met vriendelijke groet,


Eefje Maas en Jeroen van den Hoek

Name Sam en Valerie
Date 2008-10-21 16:08:19

Hallo Marbella Estate inwoners,

vorige week zijn we naar de Second Home beurs geweest in Utrecht en we zijn lang blijven staan bij New Winds omtrent het project Marbella Estate. We hebben onze vragen afgevuurd en onze interesse is nog groter geworden terwijl we dachten dat het niet nog groter kon worden. Het enige probleem is dat we pas in juli naar Curacao kunnen komen om de echte zaken te regelen.

En toch maken wij ons ook een beetje zorgen omdat we Belgen zijn. Want het emigreren is toch ni zo simpel als een Nederlander hebben wij ons laten vertellen, en zo misschien dus ook het aankopen...?

Wel wil ik jullie even meedelen dat jullie idee (washokidee) misschien ook wel naar ons idee wordt meegenomen. We hopen uiteraard niet dat jullie dat erg vinden. En toch wil ik ook nog even zeggen dat ons geliefde kavel op het moment G8 is. Maar dat staat natuurlijk nog niet vast.

Bijkomende informatie is altijd welkom en ik hoop dat we ooit buren worden. Vriendelijke groeten!

Name ronald coffie
Date 2008-08-20 08:01:00

Wij willen vanaf 28 november 2008 tot en met 31 december een niet te dure studio huren voor 2 personen,zouden jullie iets weten,bij voorbaat dank,ron en maud coffie.

Name Sam en Valerie
Date 2008-08-16 16:04:53

Een prachtig resort! Graag zou ik ook een kaveltje bemachtigen. Het spijtige is alleen dat ik pas binnen 3 jaar definitief naar Curacao kan komen omtrent de studies van Valerie.

Maar is het misschien toch mogelijk om in de loop van dit jaar toch een deel van jullie gemeenschap uit te maken? M.a.w. toch iets kopen en de gedurende 3 jaar de woning te verhuren? Want zo te horen hebben jullie nog geen spijt van jullie nieuwe aanwinst. Mooi om te zien en proficiat!

Groetjes Sam en Valerie

Name Francine
Date 2008-06-10 12:54:44

Wat leuk Marabella. Ik heb vroeger als kind op Curacao gewoond en kom nog regelmatig met vakantie en wil misschien wel weer permanent terugkomen en was dus aan het kijken naar huizen. Leuk dat je dan jullie site tegenkomt, dat maakt heel veel duidelijk, wat je niet op de site van Marabella kan vinden erg bedankt!!!

Name Sandra en Jeffrey
Date 2008-03-18 22:11:25

Hallo Ben en Noelle,

Wij zijn per ongeluk op jullie site gekomen en lezen vanaf september vorig jaar jullie weblogs, vnl. over jullie nieuwe woning op Marbella.
Voor ons is dat erg leuk om te lezen daar wij Kavel D7 hebben gekocht en de bouw van ons huis erg vordert.
We krijgen regelmatig foto's toegezonden van vrienden van ons en het gaat voorspoedig. In juni zullen we op het eiland zijn en wellicht even kennis komen maken met jullie.

groet
Sandra en Jeffrey Kater

Name Erik de Beer
Date 2007-12-12 11:18:06

Gefeliciteerd met jullie mooie huis en prachtige foto's. Wij hebben ook een huis gekocht in fase 3 Marisol ll. Wij nemen regelmatig een kijkje op jullie mooi site om te kijken hoe alles gaat worden.

Name stefan
Date 2007-12-02 01:34:20

Gefeliciteerd met de woning, was op zoel naar foto's van marbella, daar dat lege kavel (A-9) links van jullie van ons is.
Als je iets verder weg zit gaat het helaas niet zo makkelijk(de papierwinkel ect.
Wel leuk om wat foto's van de opbouw van de woning te zien.

Name gijs
Date 2007-07-31 16:37:36

hoi,wij willen in jan feb naar curacao en zoeken nog een huis of een arpartement ongeveer voor 16 dagen.vr gijs en ingrid

Name Jenny&Angelo&jahnilo
Date 2006-10-30 20:02:12

Hoi
Hier een berichtjes van ons in jullie gastenboek.
We zijn weer terug in het en koude nederland.
We hebben weer heerlijk genoten van jullie appertement en Curacou,we komen natuurijk weer terug het liest vandaag nog .
Liefs Jenny&Angelo&Jahnilo

Name hedy
Date 2006-10-24 10:08:35

leuk dat logboek. En zag nu wie Noelle en Benno zijn.

Hopen in mei volgend jaar langs te komen voor een paar dagen. VAndaag ga ik een en ander regelen. Jullie horen nog van mij.

gr . hedy

Name hedy Jansen-Oranje
Date 2006-10-05 16:13:37

hallo
wat hebben jullie een leuke en veelkleurige site. Ik heb jaren op curacao gewoond en ben daar zelfs geboren. volgend jaar gaan we op vakantie naar Aruba en doen zeker een paar dagen curacao aan omdat we daar nog kennissen hebben.

Voor die tijd mail ik jullie, want het lijkt me heerlijk om in jullie appartement te zitten.

gr. hedy

Name Jeroen Paradé-Sch...
Date 2006-07-30 19:22:11

Hoi Benno & Noelle,

van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. Ik ben erg nieuwsgierig hoe het er allemaal uit zal gaan zien. Hoe bevalt het om te huren. Jullie weblogs zijn nog steeds leuk om te lezen. Vandaag was op TV de ultimate fitness challenge en het was erg leuk om kleine stukjes van Curacao te zien. Soms hebben we wel een beetje heimwee hoor. Het ziet er zo mooi uit en hebben erg leuke herinneringen aan dushi Curacao. We komen zeker nog een keer die kant op met Kevin. Noelle ook nog gefeliciteerd en veel succes gewenst met je baan als zelfstandige.

Groetjes,

Jeroen, Esther & Kevin

Name Nicky van Bergen
Date 2006-02-26 20:32:36

Hoi Benno en Noelle,

Allereerst mijn complimenten voor jullie site, hij is erg informatief en duidelijk!
In april komt mijn vader naar Curacao om mij op te zoeken (ikzelf zit een jaar op Curacao)en hij zal in het eenkamerappartement verblijven bij jullie.
Een ding is nu voor mij niet duidelijk geworden op jullie site: wat is het adres van jullie precies?? Ik zou graag een reactie van jullie willen.
Alvast vriendelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, Nicky van Bergen

Name Celine
Date 2006-02-18 15:22:22

Haay!
Mmm eigelijk was ik met me werkstuk bezig en zocht ik daar info over maar z'n site er tussen moet ik ff reageren Nouw.. super site !!! Echt leuk > ik zie al een site waar ons huis op staat

Name D
Date 2006-01-07 16:38:44

Hallo, ik heb vroeger (95/9 in dat huis gewoond, ik heb jullie site via kennissen op een kaartje in de bus gekregen,

groet,

D.P.

Name ilsely van der werf
Date 2005-05-21 22:16:30

bon tardi,
ik wil via deze weg even nog maals laten horen dat ik het waanzinnig vond bij jullie. Wauw echt een paradijs. De foto's vond het thuis front heel erg leuk en mooi, ze vroegen al gelijk wanneer ga je nu? Nou ja dat is even afwachten, hoor deze week iets dus het is even spannend.
Maar voor alle andere die dit lezen wil je een mooi verblijf dan moetje bij benno en noelle zijn .
nog maals bedankt voor de goede zorgen
wie weet tot gauw

Name peter
Date 2005-01-19 16:29:50

benno en noelle

nogmaals dank voor de fantastische tijd dat we in jullie appartement zaten. Jullie appartement en de gastvrijheid heeft zeker bijgedragen aan een perfecte vakantie op dushi Korsou.

MASHI DANKI !!

Name Petra van Gorkum
Date 2004-12-31 18:48:02

Hallo Noelle,

Het is alweer een tijdje geleden dat wij collega's waren, maar misschien weet je nog wel wie ik ben. ASA HK Leiderdorp gaat er dan een belletje rinkelen? Ik was wat spullen aan het sorteren en kwam een kerstkaart van jullie tegen met jullie site erop. Het ziet er allemaal erg mooi uit en zo te zien hebben jullie het erg naar jullie zin. Laat wat van je horen als je zin hebt.

Groetjes,
Petra van Gorkum (finad)

Comment by Benno & Noelle

Hoi Petra,

helemaal bekend! Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar. Kan je please ook even een mail ( noelle@bennoelle.com ) sturen, zodat we kunnen reageren.. thanks

noelle

Name Maxim
Date 2004-12-28 15:13:08

Hoi benno en noel
Sorrie dat ik m`n adres en E-mail niet er bij schrijf maar mensen kunnen ook misbruik van het adres maken als ze in jullie gastenboek kijken.Ik las in jullie kerst kaart dat jullie ook wel wat erg enge dingen maar ook leuke dingen hebben mee gemaakt. Hoe gaat het nu met jullie? we zagen aan de kerstkaart dat jullie in nederland zijn. Ik heb op jullie site gezocht naar foto`s van jullie huis want ik ben wel benieuwt hoe het er uit ziet, maar ik heb ze helaas niet gevonden.
Ik zit nu op het Grotius (college)Delft (het voortgezet onderwijs). Ik heb het er wel goet en ik heb redelijk veel mooie cijfers.
Dag en meschien tot ziens.
Groetjes
Annemarie, Ruud, Sam, Maxim
P.S. Hebben jullie ons mail adres?

Comment by Benno & Noelle

Hallo

Een gelukkig nieuwjaar!! Natuurlijk kennen we jullie nog. Jullie e-mail adres hebben we helaas niet meer, kunnen jullie ons aub een mail sturen, noelle@bennoelle.com dan kunnen we reageren

danki
bennoelle

Previous abuse - adverteren - gratis gastenboek Next